RPG naujienos | Orai šilti, tačiau retkarčiais orai apniuksta ir papučia stiprus vėjas. Dažnai padulksnoja smulkūs lietūs. Debesys slepia saulę, tačiau retkarčiais ji išlenda.
Dieną- +17° ~ +20°
Naktį- +10°
GROBIS:
Kariai - MAX 4
Mokiniai - MAX 3
Benamiai šunys - MAX 3
Kaulai - MAX 2
Saugokitės orų pokyčių!
|
~Informacija~ | ~Palikuonys vadui~: vado vaikas, mirus vadui, jei yra karys ar mokinys, pasirengęs tapti kariu, užima vado vietą ir vadovauja klanui. Jei vadas palikuonių nesusilaukia ar turi jų daugiau nei vieną, vadu tampa klano ginklanešys.
~Palikuonys kariui~: jei karė susilaukia nuo 2 iki 3 šuniukų - moko juos pati. Jei turi tik vieną šuniuką - jį gali mokyt tėvas, klano vadas, klano vado paskirtas karys arba pati kalytė. |
Oro klano pranešimai | Ei, visi, apsnūdę Oro klano nariai! Medžiojam ir nešam grobį į stovyklą, turim turėti daug maisto atsargų, kad nemirtumėme badu. |
Vandens klano pranešimai | Vandens klano vadas Kraugeriškoji Letena žada iškasti kelis urvus. Įsako klanui medžioti tiek, kad nebetilptų grobio krūvoje. Išvaryti visus priešus iš mūsų klano teritorijos ir gerai sumušti.
|
Ugnies klano pranešimai | Vadė Liepsnojanti Letena žada iškasti gilių, slaptų urvų, jei užkluptų nelaimės ar pultų priešai. Prašo visų medžioti grobio, kariams greičiau mokinti mokinius, kad klanas turėtų daug karių. ir t.t.
|
Žemės klano pranešimai | Vadė Žiedo Letena žada iškasti tris-keturis urvus, viename bus kaupiamos maisto atsargos, kitos bus skirtos žolelėms ir mažiems šuniukams slėpti, klanas tegul primedžioja kuo daugiau grobio. |
|
| Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
*Tik* Don't remember you.Why?Because you loser.♥
Pranešimų skaičius : 115 Prisijungimo data : 2011-04-17 Miestas : DangerOus hOuse.
RPG veikėjas Esamas vardas: Blogoji Iltis Rangas: Mokinys Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Pir. 04 18, 2011 6:23 pm | |
| [b][i]Blemba,kaip nekenčiu kūrt aprašymų.Bet dėl jūsų stengiuos.;D
Tai va, mano vardas Greta, gyvenu Kaune. Gimiau 1999 m., gegužės 19.xD Esu gal jūsų manymu maža,bet žiauriai linksma būtybė.;*
Didžiausias mano talentas - jaučiu žaisti futbolą.
Visuomet savo užsibrėžtus tikslus padarau,kad ir ką man tai kainuotų. ^^
Žiauriai nemėgstu mokyklos!!! O jau matematikos kaip nekenčiu tai patikėkit manim.. Žodžiu... xD Dar labai nemėgstu choreografijos.Mokytoja tragišk,žingsniai lievi..karočia. Labai mėgstu kūno kultūra ir gamtą.Tiesiog dievinu šias pamokas.;D
Auginu katiną Baltį,šunytę Dorą ir dar žuvis. ^^
Na jau baigiu. ;*
| |
| | | Mirrrlu *Loolsing Around You*
Pranešimų skaičius : 421 Prisijungimo data : 2011-04-08 Metai : 27 Miestas : Vilniux
RPG veikėjas Esamas vardas: Žiedo Letena Rangas: Vadė\as Gyvybės taškai: (956/1000)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Pir. 04 18, 2011 6:25 pm | |
| Ahahai, reikia pasirašinėti su tavim per PM *Peržiurinėja asmenines Rex žinutes* | |
| | | *Tik* Don't remember you.Why?Because you loser.♥
Pranešimų skaičius : 115 Prisijungimo data : 2011-04-17 Miestas : DangerOus hOuse.
RPG veikėjas Esamas vardas: Blogoji Iltis Rangas: Mokinys Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Pir. 04 18, 2011 6:32 pm | |
| "*Peržiurinėja asmenines Rex žinutes*" apie ką tu čia taip ir nesupratau xD | |
| | | Mirrrlu *Loolsing Around You*
Pranešimų skaičius : 421 Prisijungimo data : 2011-04-08 Metai : 27 Miestas : Vilniux
RPG veikėjas Esamas vardas: Žiedo Letena Rangas: Vadė\as Gyvybės taškai: (956/1000)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Pir. 04 18, 2011 6:34 pm | |
| Oi XD turėjau omeny kad peržiurinėja atsiustas asmenines žinutes nuo Rex ;DDD | |
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Pir. 04 18, 2011 6:47 pm | |
| | |
| | | Baltoji Saulė You are in me...
Pranešimų skaičius : 257 Prisijungimo data : 2011-04-03
RPG veikėjas Esamas vardas: Baltoji Saulė Rangas: Ginklanešė\ys Gyvybės taškai: (90/100)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Antr. 04 19, 2011 6:14 am | |
| Obam tu jau kokia 5 mano pažįstama Greta, nea 6 xDD Ir antras žmogus gimęs Gegužės 19d. kurį pažįstu xDDDDDD Labas. Žaidi fūle? Oho.... | |
| | | ;; Rex. One shot, one kill, no cheats, just skill!
Pranešimų skaičius : 132 Prisijungimo data : 2011-04-18
RPG veikėjas Esamas vardas: Šaltoji Mirtis Rangas: Karys Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Antr. 04 19, 2011 7:59 am | |
| Che, aš ir Grečius. :3 Malonu susipažinti. ;D
| |
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Antr. 04 19, 2011 8:16 am | |
| Mi~me-kaip fainai.xDDD Aha,mėgstamiausias mano sportas,kad ir kaip kvailai skambėtų.^^ Rex-man ir malonu.;) | |
| | | kammi ♥My love are dogs-Dogs are my Love♥
Pranešimų skaičius : 241 Prisijungimo data : 2011-04-11 Miestas : Kaunas
RPG veikėjas Esamas vardas: Rangas: Karys Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Antr. 04 19, 2011 8:44 am | |
| Ją,ja Gretūška žaidžia fūle ,mes aplošiam Titauša su Matašu nu ne tik mes dviese,nepamirštam Aistess! Nu ale fainas žmogutis ta Greta ;) | |
| | | Baltoji Saulė You are in me...
Pranešimų skaičius : 257 Prisijungimo data : 2011-04-03
RPG veikėjas Esamas vardas: Baltoji Saulė Rangas: Ginklanešė\ys Gyvybės taškai: (90/100)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Št. 04 23, 2011 5:21 pm | |
| | |
| | | Flame*~ ~FlameDog~
Pranešimų skaičius : 3091 Prisijungimo data : 2011-01-13
RPG veikėjas Esamas vardas: Liepsnojanti Letena Rangas: Vadė\as Gyvybės taškai: (1000/1000)
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD Sk. 04 24, 2011 8:21 am | |
| Žiauriai nemėgstu mokyklos!!! O jau matematikos kaip nekenčiu tai patikėkit manim..
aš irgii | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD | |
| |
| | | | Tėvų sukūrta,draugų patobulinta. xD | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |